Առանձնահատուկ Անձանց (ԱՁ) Գործունեության Սկիզբ. Հացի և Թխվածքաբլիթների Արտադրության Համար Անհրաժեշտ Քայլեր
Առաջին քայլերը Առանձնահատուկ Անձ (ԱՁ) գրանցելիս
Եթե դուք Հայաստանի քաղաքացի եք և ցանկանում եք բացել Առանձնահատուկ Անձ (ԱՁ) և զբաղվել հացի և թխվածքաբլիթների արտադրությամբ, ապա պետք է հետևեք որոշակի հերթականության:
1. Պետական Ռեգիստրում Գրանցում
Առաջին քայլը Առանձնահատուկ Անձի (ԱՁ) գրանցումն է Հայաստանի Հանրապետության Պետական Ռեգիստրում: Դրա համար անհրաժեշտ է ներկայացնել համապատասխան փաստաթղթեր և տեղեկություններ:
2. Հարկային Հարաբերությունների Կարգավորում
Գրանցումից հետո հաջորդ քայլը հարկային հարաբերությունների կարգավորումն է: Դրա համար անհրաժեշտ է:
- Ներկայացնել հայտարարություն հարկային մարմին,
- Կատարել այլ հարկային պարտավորություններ:
3. Սննդի Անվտանգության Ծառայությունում Գրանցում
Հացի և թխվածքաբլիթների արտադրության համար անհրաժեշտ է գրանցվել նաև Սննդի Անվտանգության Ծառայությունում: Այս քայլը կարևոր է արտադրության սանիտարական պայմանների ապահովման համար:
Սանիտարական Պայմանների Ապահովում
Արտադրության սկզբից առաջ պետք է ապահովել սանիտարական պայմաններ, որոնք համապատասխանում են Հայաստանի Հանրապետության օրենսդրության պահանջներին:
Օգնության Կարիք Ունե՞ք
Եթե դուք կարիք ունեք մասնագիտական օգնության Առանձնահատուկ Անձ (ԱՁ) գրանցելու կամ հարկային հարաբերությունների կարգավորման հարցում, կարող եք զանգահարել 099455932:
