You are currently viewing Հացաբուլկեղենի արտադրության կազմակերպման նպատակով գործունեության իրականացում

Հացաբուլկեղենի արտադրության կազմակերպման նպատակով գործունեության իրականացում

Առանձնահատուկ Անձանց (ԱՁ) Գործունեության Սկիզբ. Հացի և Թխվածքաբլիթների Արտադրության Համար Անհրաժեշտ Քայլեր

Առաջին քայլերը Առանձնահատուկ Անձ (ԱՁ) գրանցելիս

Եթե դուք Հայաստանի քաղաքացի եք և ցանկանում եք բացել Առանձնահատուկ Անձ (ԱՁ) և զբաղվել հացի և թխվածքաբլիթների արտադրությամբ, ապա պետք է հետևեք որոշակի հերթականության:

1. Պետական Ռեգիստրում Գրանցում

Առաջին քայլը Առանձնահատուկ Անձի (ԱՁ) գրանցումն է Հայաստանի Հանրապետության Պետական Ռեգիստրում: Դրա համար անհրաժեշտ է ներկայացնել համապատասխան փաստաթղթեր և տեղեկություններ:

2. Հարկային Հարաբերությունների Կարգավորում

Գրանցումից հետո հաջորդ քայլը հարկային հարաբերությունների կարգավորումն է: Դրա համար անհրաժեշտ է:

  • Ներկայացնել հայտարարություն հարկային մարմին,
  • Կատարել այլ հարկային պարտավորություններ:

3. Սննդի Անվտանգության Ծառայությունում Գրանցում

Հացի և թխվածքաբլիթների արտադրության համար անհրաժեշտ է գրանցվել նաև Սննդի Անվտանգության Ծառայությունում: Այս քայլը կարևոր է արտադրության սանիտարական պայմանների ապահովման համար:

Սանիտարական Պայմանների Ապահովում

Արտադրության սկզբից առաջ պետք է ապահովել սանիտարական պայմաններ, որոնք համապատասխանում են Հայաստանի Հանրապետության օրենսդրության պահանջներին:

Օգնության Կարիք Ունե՞ք

Եթե դուք կարիք ունեք մասնագիտական օգնության Առանձնահատուկ Անձ (ԱՁ) գրանցելու կամ հարկային հարաբերությունների կարգավորման հարցում, կարող եք զանգահարել 099455932: