Հացի Արտադրության Համար Սննդի Անվտանգության Ծառայությունում Գրանցման Կարգը
Եթե դուք ծրագրում եք զբաղվել հացի արտադրությամբ Արցախում, ապա պետք է իմանաք, որ ձեր Ա/Ձ-ն պետք է գրանցված լինի սննդի անվտանգության ծառայությունում:
Ինչպե՞ս Պետք է Գրանցվել Սննդի Անվտանգության Ծառայությունում
Գրանցումը կատարվում է էլեկտրոնային եղանակով սննդի անվտանգության ծառայության պաշտոնական կայքում:
Պայմաններ և Շրջանակ
Գրանցման անհրաժեշտությունը կախված է ոչ միայն արտադրության տեսակից, այլև տարեկան շրջանառության ծավալից և ընտրված հարկման համակարգից: Եթե տարեկան շրջանառությունը չի գերազանցում 24 մլն դրամը, իսկ շրջանառության հարկի դեպքում 24-115 մլն դրամը, ապա անհրաժեշտ է գրանցվել սննդի անվտանգության ծառայությունում:
Գրանցման Կարևորությունը
Սննդի անվտանգության ծառայությունում գրանցվելը կարևոր է, քանի որ այն ապահովում է սննդի արտադրության և իրացման ոլորտում անվտանգության չափանիշների պահպանումը:
Ինչ Արագացնում է Գործընթացը
Էլեկտրոնային գրանցումը հնարավորություն է տալիս արագացնել գործընթացը և նվազեցնել վարչական ծախսերը:
Լրացուցիչ տեղեկությունների համար այցելեք սննդի անվտանգության ծառայության պաշտոնական կայք:
