You are currently viewing Կազմակերպությունը զբաղվելու է հացաբուլկեղենի արտադրությամբ

Կազմակերպությունը զբաղվելու է հացաբուլկեղենի արտադրությամբ

Հացի Արտադրության Համար Սննդի Անվտանգության Ծառայությունում Գրանցման Կարգը

Եթե դուք ծրագրում եք զբաղվել հացի արտադրությամբ Արցախում, ապա պետք է իմանաք, որ ձեր Ա/Ձ-ն պետք է գրանցված լինի սննդի անվտանգության ծառայությունում:

Ինչպե՞ս Պետք է Գրանցվել Սննդի Անվտանգության Ծառայությունում

Գրանցումը կատարվում է էլեկտրոնային եղանակով սննդի անվտանգության ծառայության պաշտոնական կայքում:

Պայմաններ և Շրջանակ

Գրանցման անհրաժեշտությունը կախված է ոչ միայն արտադրության տեսակից, այլև տարեկան շրջանառության ծավալից և ընտրված հարկման համակարգից: Եթե տարեկան շրջանառությունը չի գերազանցում 24 մլն դրամը, իսկ շրջանառության հարկի դեպքում 24-115 մլն դրամը, ապա անհրաժեշտ է գրանցվել սննդի անվտանգության ծառայությունում:

Գրանցման Կարևորությունը

Սննդի անվտանգության ծառայությունում գրանցվելը կարևոր է, քանի որ այն ապահովում է սննդի արտադրության և իրացման ոլորտում անվտանգության չափանիշների պահպանումը:

Ինչ Արագացնում է Գործընթացը

Էլեկտրոնային գրանցումը հնարավորություն է տալիս արագացնել գործընթացը և նվազեցնել վարչական ծախսերը:

Լրացուցիչ տեղեկությունների համար այցելեք սննդի անվտանգության ծառայության պաշտոնական կայք: